sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ruskea makuuhuone


Meillä on uusi makuuhuone. Yhteensä kolmen viikon (....) pituiseksi venynyt projekti makuuhuoneen ja työhuoneen vaihtamisesta on nyt melkein ohi, ja entisen harmaan sijasta meillä on nyt ruskea makuuhuone.

 

Sänky on sama vanha, ja vanhat yöpöytälipastot ovat nyt television kanssa samalla seinällä. Ostimme Kontista (meille) uudet työpöydät, jotka maalattiin ja joihin hankittiin uudet vetimet. Lisäksi ostimme yhden lipaston lisää ja hankimme (taas kerran)  lisää posliinivetimiä.
Huoneiden vaihdon myötä makuuhuoneeseen mahtui siis myös ennen työhuoneessa majaillut telkkari. Erään kahvitauon kulutimme työkavereiden kanssa sen pohtimiseen, että tuhoaako tv makuuhuoneessa parisuhteen, mutta kokeneemmat vakuuttivat, että se on täysin urbaani legenda. :D
Ennen olohuoneessa majaillut musta varastohylly pääsi nyt makuuhuoneeseen. Aikaisemmissa asunnoissa se onkin ehtinyt olla, milloin minäkin värisenä, niin eteisessä, keittiössä, olohuoneessa kuin vähän aikaa terassillakin... Monikäyttöinen huonekalu siis!  Nyt mie säilytän hyllykössä korulaatikoita ja muuta naisellista hömppää.


Sain rasiat mieheltä hääpäivälahjaksi: meillä oli tänä vuonna nahkahääpäivä

Bloggaaja-koruteline!!! Helyni saivat ihan uutta hohtoa tästä

Eniten pidän uudessa makuuhuoneessa tauluseinästä. Tässä asunnossa meillä ei vielä ollutkaan taulurykelmiä missään. Lenin on kulkenut miun mukana ensimmäisestä vuokrayksiöstäni lähtien, ja muissa kehyksissä on matkoilta otettuja maisemakuvia ja potretteja. Alaoikealla olevat kehykset odottavat vielä erästä valokuvaa, mutta katseleehan noita perhosiakin tovin ihan mielellään.Sellainen siis. Huh huh! Vaikka meidän ei oikeasti tarvinnut muuta kuin kantaa tavarat vanhasta makuuhuoneesta viereiseen huoneeseen ja maalata yöpöydät ja yksi uusi lipasto, sai tässä projektissa aikaa kulumaan. Ja koska mie vihaan keskeneräisyyttä, olivat nää viikot kovin... ahdistavia.


Jk. Niin, nyt se makuuhuone on siis valmis. Olohuoneessa ne ennen varastohyllyssä olleet tavarat pitäisi järjestellä johonkin, ja uusi työhuone on myös kovin keskeneräinen. Argh. Tämän sunnuntain taidan kuitenkin viettää ihastellen tuota uutta makkaria, vedän oven kiinni ja unohdan tuon ympäröivän kaaoksen.
6 kommenttia:

 1. Hyvä muutos! Ruskeat seinät sopivat makuuhuoneeseen. Nuo posliinivetimet ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkään noista vetimistä, juuri siitä, kun ne ovat melkein kaikki erilaisia. :)

   Poista
 2. Todella kaunis ruskean sävy!

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin miustakin. :) Sitä oli pakko ostaa monta viikkoa ennen remonttia valmiiksi, vaikkemme olleet päässeet laskemaan tapetin tulevaa menekkiäkään. :D

   Poista
 3. Oi, ihana! Sängynpääty hohtaa kauniisti ruskeasta seinästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin ne sopii hyvin yhteen. :) Ja koko huone tuntuu jotenkin lämpimämmältä tuon seinien värin myötä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!